15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 0372 314 0073
WEB https://kdzeregli15temmuziho.meb.k12.tr
Adres : SARIKOKMAZ MAH. 1 NOLU YEŞİLTEPE SK. İMAM HATİP ORTAOKULU VE LİSESİ BLOK NO 11 KDZ.EREĞLİ / ZONGULDAK
VİZYON : Okul olarak bizim ilk ve en temel vazifemiz Öğrencilerimizin İmam Hatip Şuuruna sahip olmalarıdır. İmam Hatip Şuuru ; Milli ve Manevi Değerlerimiz ile Akademik Başarı ve Kariyerin bir araya gelmesinden oluşan bir şuurdur. Bu şuuru kazanan Öğrencilerimiz hem hayatlarında hem de mesleklerinde İyi bir İnsan, Örnek bir Müslüman ve Sorumlu bir Meslek Sahibi olacaklardır.
MİSYON : Bilim ve Teknoloji başta olmak üzere insanlığı ilgilendiren tüm alanlarda değişim ve gelişimin aralıksız devam ettiği günümüz dünyasında misyonumuz bu değişim ve gelişime Okulumuzun da Öğrencilerimizin de katkıda bulunmasını sağlamaktır.Bilim ve Teknoloji üretmenin yanında fikir ve eser üretmeyi de şiar edinen bir İmam Hatip Neslinin inşası İnsanlık ve İslam Alemi için Okulumuzun ve Öğrencilerimizin omuzlarındaki manevi sorumluluktur.
BAŞARILAR : Okulumuz sosyal ve kültürel faaliyetlerde il ve ilçe çapında çeşitli dereceler elde etmekle birlikte özellikle LGS Sınavlarında her sene istikrarlı bir şekilde ilçede ilk 3 arasından yer alırken ilde de ilk 10 arasında yer almaktadır.Ayrıca sportif faaliyetlerde de il ve ilçe şampiyonluklarımız bulunmaktadır.

Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08.50-17.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE-ARAPÇA
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Öğrenci servisleri kullanılmaktadır.
Ulaşım : Ulaşım toplu taşıma araçlarıyla yapılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Sarıkorkmaz Mah. 1 Nolu Yeşiltepe Sokak No : 11 Kdz.Ereğli / ZONGULDAK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 5 km ve İl merkezine uzaklık 40 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri : 450
Sportif Etkinlikler : Futbol ve Voleybol Turnuvaları düzenleyerek İlçe ve İlde dereceler elde ediyoruz.
Bilimsel Etkinlikler : Robotik ve Kodlama Etkinlikleri ile TÜBİTAK-4006 Proje Faaliyetleri
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK-4006, Robotik ve Kodlama Projeleri, Hafızlık Projesi, İHH Yetim Projesi, Oku-Yorum Projesi
Diğer Hususlar : Okulumuz ahlaki ve akademik yönden örnek ve başarılı bir Okul olup hem Velilerimizin hem Öğretmenlerimizin memnun olduğu bir eğitim-öğretim ortamına sahiptir.Okulumuzu Facebook Sayfamızdan da takip edebilirsiniz. Facebook Linkimiz : https://www.facebook.com/groups/1491397124473382